Cseh fordítás

cseh fordítás, szakfordításProfesszionális magyar cseh fordítás készítése Győrött a Fordításmánia fordítóiroda által. Gyors fordítás, hivatalos fordítás, szakfordítás, lektorálás.

Magyar-cseh illetve cseh –magyar fordítást vállal fordítóirodánk Győrben.  Fordítóink segítségével megszűnik az Ön számára a nyelvi akadály. Bármilyen téren végzünk fordítást, legyen az hivatalos, műszaki, egészségügyi stb. szöveg.

A cseh nyelvről általában

A cseh nyelv a az indoeurópai nyelvcsaládon belül a szláv nyelvekhez tartozik. Legközelebbi nyelvrokona a szlovák. Csehországon kívül még beszélik a nyelvet  Ausztriában, Németországban, Szlovákiában, de Kanadában és Amerikában is. Körülbelül 12 millióan használják ezt a nyelvet a világon. Az Európai Unió egyik hivatalos nyelve 2004. május 1 óta. Cseh fordítás Győr-Moson-Sopron megyében, Fordításmánia Győr.

Fordítóinkról

Cégünk, a Fordításmánia Fordítóiroda Győr olyan szakfordítókkal dolgozik, akik anyanyelvi szinten bírják a cseh nyelvet, ezért gyorsan, rövid határidővel képesek minőségi munkát végezni. A jó és minőségi fordítás titka, hogy nem a szavak szó szerinti értelmét adjuk vissza, mert ehhez elég akár egy online szövegfordító is,  hanem a nyelv stiláris sajátosságait  nyelvhelyességével, szövegkohéziójával együtt.

Prága, hivatalos cseh fordításHivatalos cseh fordítás

Hivatalos cseh fordítást is vállalunk, hitelest azonban nem. Ez utóbbit csak az OFFI készít. A hivatalos fordításokat ellátjuk záradékkal, valamint bélyegzővel, így az olyan hivatalos fordításnak minősül, amit a legtöbb cég illetve szervezet elismer. Bővebb tájékoztatást telefonon vagy emailben tudunk Önnek nyújtani, lépjen velünk kapcsolatban még a mai nap folyamán!

A fordítandó szövegek mennyiségéről

Bármilyen mennyiségű szöveg fordítását vállaljuk rövid határidővel,  hosszabb terjedelmű szövegeket is viszonylag rövid időn belül lefordítunk.

Milyen formátumban küldje át?A fordítandó szövegek formátumáról

Bármilyen formátumban megszerkesztett szöveget tudunk fogadni, és a megrendelő igényéhez igazodva akár az eredeti vagy attól eltérő formátumban küldjük vissza a lefordított szöveget. Az általunk leggyakrabban használt fájltípusok a következők: .doc (word), .xls (excel), .pdf, .ppt (powerpoint prezentáció fordítás esetén).

A fordítás megrendeléseA fordítás megrendelésének menete

Ön több módon is eljuttathatja hozzánk a szöveget: postai úton, emailben vagy akár személyesen.  Ha emailban küldi el a szöveget, akkor mi legtöbb egy órán belül megtesszük ajánlatunkat, versenyképes árakkal dolgozunk. A megrendelő által kívánt határidőn belül visszajuttatjuk az elvégzett munkát.

Tegyen egy próbát Ön is!  A Fordításmánia azért jött létre, hogy segítsen Önnek a lehető leghamarabb hozzájutni a kívánt fordításhoz, és ezáltal értsen szót a világgal!

Hívjon bennünket most, és kérje árajánlatunkat, vagy írjon nekünk levelet, és mi azonnal válaszolunk!

Azonnali ajánlat kérés fordításra

Tel: 06 30/21 99 300!