Olasz fordítás

Olasz fordítás GyőröttOlasz fordítás Győr városában, professzionális magyar olasz szakfordítás készítése a Fordításmánia fordító irodában. 

Néhány szó az olasz nyelvről

Az indoeurópai nyelvcsalád újlatin nyelvének egyike.  Nemcsak Olaszországban beszélik ezt a kellemes, dallamos hangzású nyelvet, hanem a környező országokban is él jelentős számú olasz kisebbség. A nem anyanyelvként használók száma egyre növekvő tendenciát mutat.  Több mint 120 millió ember közvetítő nyelve volt egykor.

Olasz vállalkozók több külföldi országban telepedtek meg, kihasználva az illető országok adta pozitív lehetőségeket. Sok új munkahelyet teremtettek ezáltal. Legkedveltebb országok közé Románia tartozik ebből a szempontból talán a nyelvrokonságnak köszönhetően is.

A Győri  Fordításmánia Fordítóirodánk haladva a kor elvárásaival, nemcsak világnyelvre fordít illetve tolmácsol, lektorál, hanem közel 40 nyelvre. Ezek között a nyelvek között természetesen ott van az olasz nyelv is.

Fordító SzegedNéhány szó olasz fordítóinkról

Profi szakfordítókkal dolgozunk, több külsős munkatárssal tartjuk a kapcsolatot, így mindenféle tolmácsolási, lektorálási, fordítási igényt ki tudunk elégíteni.  Olasz fordítóink komoly szakmai háttérrel rendelkeznek, megbízhatóak, precízek, pontosak, betartják mindig, minden esetben a kiszabott határidőt, s mindamellett, hogy gyorsan dolgoznak, kitűnő, minőségi munkát adnak ki a kezükből. Magyar-olasz fordítás, szakfordítás, weboldal fordítása olasz nyelvre, üzleti levelezés, marketing terv, szerződések fordítása, olasz jogi és gazdasági fordítás, bélyegzővel és záradékkal ellátott hivatalos fordítás rövid határidővel. Minőségi olasz fordítás készítése Győr-Moson-Sopronban a Fordításmánia által.

A fordításra váró szöveg eljuttatása hozzánk – a kész munka visszajuttatása

Több mód is a rendelkezésére áll: posta, személyesen, emailen. Minden formátumban dolgozunk, tehát számunkra mindegy, hogy az Ön szövege milyen formátumban van, lehet scannelve is, mi tudjuk fogadni. Komoly szakmai háttérrel rendelkező szövegszerkesztőkkel dolgozunk, akik bármilyen formátumban elkészítik a lefordított szöveget. Önnek csak annyit kell tennie, hogy eljuttassa hozzánk a szöveget, elvárásait, mi pedig rövid időn belül visszajuttatjuk Önhöz a kért módon a lefordított munkát.

Mikor kereshet bennünket?

Győri Fordításmánia irodánk hosszú nyitva tartási programmal dolgozik, nemcsak hétköznapokon, hanem hétvégeken is. De ünnepnapokon is megtalál bennünket.  Bármikor írhat nekünk, hétköznap a legtöbb esetben akár egy órán belül is válaszolunk az üzenetére.

Olasz fordítás árak

Általában elmondható, hogy 2.40 – 3.00 Ft / karakter áron dolgozunk, de speciális szakszövegek esetén ettől lehetnek némi eltérések. Versenyképes árakkal dolgozunk egy nagyon kompetitív piacon, igyekszünk Önnek a legjobbat nyújtani, gyorsan és olcsón. Kérjen tőlünk árajánlatot személyesen, telefonon vagy  emailben, meglátja, meg fog lepődni!

Azonnali ajánlat kérés fordításra

Hívjon most a 06 30/21 99 300 számon!