Román fordítás

Hivatalos román fordítás GyőrbenHivatalos román fordítás Győr-Moson-Sopron megyében, győri fordító iroda segít Önnek a román nyelv kapcsán.

Az Ön sikeréhez elengethetetlen a minőségi fordítás. A partnerek előtt az Ön és vállalkozásának tükre, ami sokszor a névjegykártyánál is többet mond. Ehhez a román és magyar nyelvet anyanyelvi szinten ismerő fordító áll rendelkezésére már itt, Győrben is a Fordításmánia fordító irodában. Nálunk a magyarról románra, illetve románról magyarra fordítás szakszerű és megbízható minőségű.

A folyamatos megrendelések, a munka iránti igényesség, megbízhatóság, több éves szakmai tapasztalat adják a garanciáját annak, hogy pontos határidőre elvégzett, igényes, kedvező áron elérhető fordítást fog tőlünk kapni, első osztályú hivatalos fordítás készítése Győrben, legyen szó akár: szerződések, jegyzőkönyvek, cégkivonatok, cégalapító dokumentumok, okmányok, bizonyítványok, önéletrajzok, számlák, mérleg, pályázatok, egyéb jogi és gazdasági anyagok, cég- és termék ismertetők, idegenforgalmi anyagok, lektorálás, szakvizsgadolgozatok, diplomák, tanulmányi oklevelek, indexek, orvosi szövegek, vizsgálati eredmények, egyéb klinikai dokumentumok, zárójelentések, használati utasítások, gép leírások, céges levelezések, céges dokumentumok, cégkivonatok, végzések, meghatalmazások, egyéb céges iratok stb. fordításáról.

Biztosítjuk ügyfeleinket a fordítással kapcsolatos bizalmas ügykezelésről és teljes körű titoktartásról.

Ha Ön Románia felé szeretné bővíteni tevékenységét, ha szeretné kiaknázni az ott kínálkozó lehetőségeket, ha romániai vevőket, megrendelőket vár magyarországi székhelyére és úgy döntött, hogy mindezt otthonról, kényelmesen, honlapja által valósítja meg, hozzánk ilyen jellegű kéréseivel is bátran fordulhat.

Hivatalos román fordítást is vállalunk az Ön kérésére, irodánk aláírással és pecséttel látja el a kinyomtatott fordítást, igazolva a fordítás tartalmi azonosságát.

Román fordítás Győr Ön miért jár jól, ha minket választ?

 • A hét minden napján elérhetőek vagyunk, hosszú nyitvatartással- ünnepnapokon is.
 • Irodánk könnyen megközelíthető.
 • Gyorsan, igényesen és megbízhatóan végezzük munkánkat.
 • Diszkrét információkezelés, barátságos ügyintézés.
 • A későbbi módosítások végett adatarchiválást is végzünk.
 • Minden fordítási munka csak belső ellenőrzés után kerülhet a megrendelőhöz.
 • Áraink nagyon kedvezőek!
 • Árajánlatunkat általában egy óra leforgása alatt elküldjük a megrendelő számára.
 • A fordítandó dokumentumot átküldheti .doc, .xls, .pdf, .ppt formátumban, vagy csak       scannelje be és küldje az email címünkre.
 • A fizetés CIB bankos számlánkra történik.
 • Az átadás emailben valósul meg vagy postázzuk.
Azonnali ajánlat kérés fordításra

Részletekért hívjon most a 06 30/21 99 300 számon!