Használati utasítás fordítása

Szlovák használati utasítás fordításaHasználati utasítás fordítása magyar nyelvre vagy magyarról angol, német, szlovák, román és más nyelvekre rövid idő alatt elérhető árakon. 

Mérnöki és műszaki fordítás készítése, használati utasítások, kézikönyvek, beüzemelési utasítás, termék leírásának fordítása, felhasználási utasítás, karbantartási utasítás, gépkönyv, gép leírás fordítása magyar nyelvre vagy fordítva rövid határidővel.

A műszaki fordítás a szakfordítás egyik speciális területe és nagy tapasztalatot, széles körű ismereteket igényel. Az általános fordítással szemben a műszaki fordítás esetén a szakfordító sok esetben az adott terület tanulmányozásával kezdi a munkát, s miután megismerkedett a kifejezések és szakszavak jelentésével, készít egy szószedetet és csak ez után kezdi meg a szöveg tényleges fordítását.

Szlovák, román használati utasítás fordítás

Fordító irodánk egyre nagyobb mértékben találkozik a környező országok nyelve iránti igénnyel, a szlovák és román nyelv nálunk kiemelt helyen szerepel a fordítások között. Jelentős szlovák fordító adatbázisunknak köszönhetően elmondhatjuk, hogy akár több száz oldalas szöveget is képesek vagyunk akár egy hét leforgása alatt magyarról szlovákra vagy szlovákról magyar nyelvre fordítani.

Műszaki fordítás, használati utasításTitoktartás

A szlovák használati utasítás, termékleírás fordítása diszkréten történik, a fordítón kívül harmadik személy a szöveg tartalmáról nem szerezhet tudomást. Úgy gondoljuk, hogy ez mindenkinek nagyon fontos, s a titoktartást mindig is komolyan vettük.

A használati utasítások, karbantartási utasítás vagy gép leírás fordítás az Ön elképzelései szerint történik, ha szeretné, hogy bizonyos szavak egy bizonyos módon legyenek fordítva, akkor kérjük adjon nekünk egy szószedetet.

Termékleírás fordítása

Termékleírás, berendezés leírás, használati utasítás fordítása szlovákról magyar nyelvre vagy magyarról szlovákra. A szlovák és román nyelv mellett természetesen fordítunk más szláv nyelvekre is, mint amilyen a cseh, lengyel, ukrán, orosz, horvát, szerb, szlovén.

Részletekért hívjon minket most a 06 30/21 99 300 számon!