Műszaki fordítás

Műszaki fordítás készítése GyőröttHivatalos műszaki fordítás, szakfordítás készítése Győrött a következő nyelveken: angol, német, francia, olasz, spanyol, szlovák, cseh, román, ukrán, horvát, szerb. 

A szakfordítás egyik fontos ága vagy része a műszaki fordítás. A Fordításmánia fordító iroda Győrött több éves tapasztalattal rendelkezik a műszaki fordítások terén, melyeket minden esetben képzett szakfordítók végzik, akik több évet éltek külföldön és anyanyelvi szintű nyelvismerettel rendelkeznek.

A műszaki fordítás egy igen széles körű fogalom, mely sok mindent magába foglal, általában azonban a következő területeken szoktunk fordítani:

  • Építészeti fordítás, építészeti dokumentáció, tervrajz
  • Műszaki leírás, specifikáció, termék leírás
  • Engergetikai, épületvillamossági, statikai fordítás
  • Talajmechanikai szöveg fordítása, geodéziai fordítás
  • Kézikönyv, használati utasítás, karbantartási kézikönyv, beüzemelési útmutató, felhasználási kézikönyv fordítása angol, német, spanyol, olasz, francia, szlovák, román, lengyel, ukrán, horvát, szerb, orosz, bolgár nyelveken.
  • Szabvány, szabadalom, találmány fordítása, bizonyítvány, bizonylat fordítása
  • Költségvetés fordítása, műszaki könyv, műszaki cikk fordítása
  • Tanulmány, szakdolgozat, műszaki kutatás fordítása angolra, németre, szlovákra

A műszaki fordítás lényegében annyit jelent, hogy a fordító irodában dolgozó műszaki területen jártas szakfordítók a szakirányú képzettségüknek megfelelően, nagyfokú profizmussal végzik el a munkájukat. Alapfeltétel a fordítókkal szemben, hogy felsőfokú végzettséggel rendelkezzenek szakiránynak megfelelően. Az is alapkövetelmény, hogy az idegen nyelvet anyanyelvi szinten beszéljék, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy nem egy tükörfordítást fognak készíteni.

A győri fordító irodánkban végzünk építkezéssel, autógyártással, kohászattal, bányászattal, számítástechnikával- és még lehetne sorolni- kapcsolatos műszaki fordításokat. A Fordításmánia Győr segít Önnek megoldani a fordítási problémáit rövid idő alatt.

Műszaki fordítás készítése GyőrbenAjánlatkérés fordításra

Ezt többféleképpen is megtehetjük. Kérhetünk műszaki fordításra ajánlatot online, telefonon vagy személyesen az irodában, a legtöbben az email-es ajánlatkérést választják. Ha a jobb oldalsó mezőket kitölti és csatolja a dokumentumot, mi egy órán belül megküldjük Önnek az árajánlatunkat.

Az esetleges szerkesztésért általában nem kérünk felárat, s képesek vagyunk többféle fájltípus fogadására, feldolgozására. Küldje át a szöveget word, excel, pdf vagy más formátumú szövegként, s mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.  A műszaki fordítást minden esetben kiváló minőséggel és precizitással végezzük el. A leggyakrabban használt nyelv az angol, német, olasz, francia. De nem jelent akadályt a szlovák, román, portugál, cseh, horvát, lengyel, orosz, mongol nyelvekre történő műszaki fordítás sem.

Győrben a műszaki fordítást mindig a lehető legrövidebb határidő alatt teljesítjük, ha Önnek speciális kérdése, kérése van, írja meg azt nekünk, vagy mondja el telefonon, mi minden igénynek igyekszünk megfelelni.

A legtöbb fordítást 2-3 nap alatt el tudjuk készíteni, de nagyobb terjedelem esetén is viszonylag gyorsak tudunk lenni több szakfordító bevonásával.

Azonnali ajánlat kérés fordításra

Részletekért hívjon most a 06 30 443 8082 számon!