Francia fordítás

Hivatalos francia fordításFrancia fordítás a Fordításmániával Győrben, megbízhatóság, gyorsaság, elérhető árak, röviden ennyi!

Az angol nyelv mellett  talán a világon a legelterjedtebb  a francia nyelv.  Több mint 300 millió ember beszéli a földkerekségen, nemcsak Franciaországban, hanem Belgiumban. Luxemburgban, Svájcban, Romániában, Olaszországban stb.  Újlatin nyelv, legközelebbi nyelvrokonai az olasz, román , spanyol, portugál.

Francia fordítóFrancia fordítóink, tolmácsaink

Szakfordítóink, tolmácsaink komoly tapasztalati háttérrel rendelkeznek,  komolyan vesznek minden megbízást, szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy lépést tartsanak minden változással, újítással, amely szakmájukat illeti. Gyakorlott szakfordítók minden  szövegtípusban, gyorsak, hiszen anyanyelvi szinten bírják a nyelvet.  csak minőségi munkát adnak ki kezükből, figyelembe veszik a francia nyelv stilisztikáját, hangzását, helyesírását.  Nemcsak fordítanak, hanem lektorálnak is, illetve ha a megrendelő úgy kívánja, akkor tolmácsolást is vállalnak. Nem félnek a kihívásoktól, izgatottan várnak minden új feladatot, mániájuk a fordítás, ezért is lettek a győri fordító irodánk munkatársai.

10 érv, ami mellettünk szól

  1. a nap bármelyik szakában megkereshet bennünket kérésével az internet nyújtotta lehetőség által
  2. győri székhelyünkön hosszú nyitvatartási programmal dolgozunk
  3. hétvégén is bátran fordulhat hozzánk
  4. ünnepnapokon is állunk rendelkezésére
  5. versenyképes árakkal dolgozunk
  6. minden szövegtípus fordítását vállaljuk
  7. egy óra leforgása alatt megkapja árajánlatunkat
  8. hivatalos fordítást is vállalunk
  9. extra rövid határidőt is bevállalunk
  10. közel 40 nyelvre fordítunk, tolmácsolunk

Elérhetőségeink

Keressen fel bennünket személyesen, ha győri lakos, vagy éppen ebben a szép városban tartózkodik!  ha Önnek kényelmesebb illetve megfelelőbb, akkor hívjon bennünket telefonon, és azonnal árajánlatot is tudunk adni.  Ha épp a hivatalos nyitva tartás után lenne szüksége szövegfordításra, írjon nekünk emailt, mert munkatársaink otthon is fogadják a cég emailjeit, és akár egy órán belül még árajánlatot is tudnak küldeni.

Fizetés a fordításértFizetési mód

CIB bankos számlaszámmal rendelkezünk, erre lehet folyósítani a munkadíjat.

Árainkról

Versenyképes árakkal dolgozunk, melyre nem jön külön ÁFA, mert alanyi jogon ÁFA mentesek vagyunk, így Önnek is kevesebbe kerül.

Azonnali ajánlat kérés fordításra

Hívjon bennünket most, kérje árajánlatunkat a 06 30/21 99 300 számon!