Német fordítás

Hivatalos magyar német fordítás a győri Fordításmánia Fordító irodával, küldje át a szöveget emailben, s mi azonnal elküldjük árajánlatunkat!

Német fordítás készítéseA német nyelvről

Csak a véletlen műve, hogy nem a német nyelv lett a világnyelv, hanem az angol. Ennek ellenére a világon közel  130 millió ember beszéli, és mintegy 100 millió ember anyanyelve.  A germán nyelvek egyike,  több országban is hivatalos nyelv, nemcsak Ausztriában, Németországban, Svájcban,  Lichtensteinben, hanem Belgiumban, Dániában sőt, Oroszország egyes területein is.

Fordítóinkról, tolmácsainkról

A mi fordítóirodánk professzionális szakfordítókkal és tolmácsokkal dolgozik. Több külsős munkatársunk is van, így bármilyen szakterületen tudunk vállalni fordítást vagy tolmácsolást. Egy-egy fordítónk, tolmácsunk nemcsak egyetlen idegen nyelvet birtokol anyanyelvi szinten, hanem többet is, így nemcsak magyarra tudjuk elkészíteni a fordítást, hanem más nyelvekre is.
A németet kombinálhatja más idegen nyelvvel is, közel 40 európai nyelv közül választhat, illetve párosíthat. minőségi munkáinkra büszkék vagyunk, s ezért rengeteg visszatérő ügyféllel rendelkezünk.
Legyen Ön is ügyfelünk, és garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk, és ezután csak velünk fog dolgoztatni!

Ügyfeleink által kért legtöbbet fordított dokumentumok:

  • Aláírási címpéldány, éves beszámoló
  • Táppénzes papír
  • Illetőségi igazolás
  • Családi állapot igazolás
  • Diploma, oklevél
  • Általános és középiskolai bizonyítványok

FordításHogyan kerül hozzánk az Ön szövege?

Három módja van annak, hogy eljusson hozzánk a szöveg:

  • emailben
  • postai úton
  • elhozza székhelyünkre személyesen vagy elküldi valaki más által

A szövegek formátuma nem számít, akár scannelt is lehet.
Ha Ön igényli, mi más formátumba szerkesztjük meg,  de akár az eredetiben is visszajuttatjuk Önhöz a lehető legrövidebb időn belül.

Gyorsaságunkra büszkék vagyunk, extra rövid határidőt is bevállalunk, levelére egy órán belül válaszolunk, telefonhívás esetén azonnal felvilágosítjuk  árainkról, és megegyezünk a határidőben. Mi minden erőnkkel azon vagyunk, hogy segítsünk önnek megoldani szövegfordítási problémáit.

Hivatalos fordítással kapcsolatban is bátran keressen bennünket Győrben, a záradékban igazoljuk, hogy a forrásszöveg megegyezik a célnyelvi szöveggel, és bélyegzővel is ellátjuk az általunk készített okiratot.

Fordítás árakA fizetés CIB bankos bankszámlára történik.

Fordítóirodánk lelkes, segítőkész, barátságos munkatársai szeretettel várják hívását, levelét, illetve Önt a cég székhelyén! Tegyen egy próbát, hívjon most, és nem fog bennünk csalódni!

Azonnali ajánlat kérés fordításra

Részletekért hívjon most a 06 30/21 99 300 számon!

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com