Szlovák fordítás

Hivatalos szlovák fordításSzlovák-magyar magyar-szlovák fordítás Győrben hivatalos anyanyelvi magyar szlovák fordító segítségével. Elérhető árak és gyors fordítás készítése.

Mit érdemes tudni a szlovák nyelvről?

A szlovák nyelv, akárcsak a cseh, a szláv nyelvek nyugati csoportjába tartozik.  Legközelebbi nyelvrokonai a lengyel valamint a cseh. A nyelvet közel 6 millióan beszélik szerte  a világon. Győri Fordításmánia fordítóirodánk rövid határidővel vállalja szlovák szövegek fordítását magyarra illetve fordítva, vagy egyéb idegen nyelvre alacsony, versenyképes árral.

A fordítás is egy szakma,  és mi olyan szakfordító kollégákkal dolgozunk, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és gyakorlatilag bármilyen szöveget rövid időn belül lefordítanak, vagy lektorálnak, minőségi munkát végeznek, figyelembe véve a szlovák nyelv stilisztikáját, helyesírását. Minőségi szlovák fordítás készítése Győrben.

Szlovák fordításA következő szövegtípusok szakszerű fordítását vállaljuk:

 • irodalmi, szépirodalmi fordítás, műfordítás, könyv fordítás
 • egészségügyi és orvosi szöveg fordítás szlovákra
 • cégkivonat fordítás szlovákról
 • alapító okirat fordítás szlovák nyelvről
 • társasági szerződés fordítás szlovákról
 • üzleti, gazdasági, business fordítás szlovák nyelvre
 • elektronikai
 • energetikai
 • műszaki és mérnöki szövegek fordítása
 • hivatalos magyar-szlovák fordítás készítése
 • vegyi és biológiai fordítás
 • gyógyszeripari szöveg fordítása szlovákra, betegtájékoztató, orvosi szakvélemény
 • weboldalak, webshop fordítása szlovák nyelvre
 • reklámok, pr cikkek, marketing anyagok, brosúrák fordítása
 • használati utasítások, karbantartási kézikönyvek, termékleírás fordítása
 • egyéb

Vagyis bármilyen szöveget rövid határidővel lefordítunk.

A fordítandó szövegek formátuma gyakorlatilag bármilyen lehet, a scannelt szövegeket is elfogadjuk.

Milyen módon juttathatja el hozzánk a munkát?

Ha Győrben illetve a közelben lakik, elhozhatja személyesen irodánkba az anyagot.  Vagy  postai úton is eljuttathatja hozzánk. De akár a fotelből is megrendelheti a fordítást: elküldi nekünk emailben a fordítandó szöveget, mi egy órán belül elküldjük Önnek árajánlatunkat, és az Ön által szabott határidőt betartva visszaküldjük Önnek az elkészült munkát.  Extra rövid határidőket is vállalunk, a hét mindennapján dolgozunk, sőt, hétvégén is nyugodtan megkereshet bennünket. Ha Önnek épp az ünnepek alatt van sürgősen szüksége a fordításra, mi ebben az esetben is állunk rendelkezésére.

Hivatalos szlovák fordítás

Ha hivatalos fordításra váró okmánnyal rendelkezik, mi  ebben is a segítségére vagyunk. A hivatalos fordítást záradékkal látjuk el, mely kétnyelvű, valamit bélyegzővel.

Fordítás fizetésA fizetés módjáról

Az elkészült munka díját a CIB banknál nyitott bankszámlánkra kell utalnia, ez a következő számlaszám lesz: 10700505-64281311-51100005.

A Fordításmánia munkatársai várják jelentkezését! Hívjon bennünket most, vagy írjon nekünk, s kérje árajánlatunkat!  Engedje, hogy legyünk az Ön segítségére abban, hogy szót tudjon érteni a világgal. Magyar szlovák fordítás, szakfordítás készítése Győrben, weboldalak fordítása szlovák nyelvre, könyv fordítás, szerződés és más üzleti dokumentum, fordítása szlovákról magyarra, vagy magyarról szlovák nyelvre Győrben és környékén.

Segítünk Önnek Szlovákiában!

Ha segítségre van szüksége Szlovákiában vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! A győri fordító irodánk több szlovákiai fordító irodával, partner céggel kapcsolatban áll, ezért akár nagyobb terjedelmű szöveget is képesek vagyunk viszonylag rövid idő alatt magyarra fordítani, utoljára egy 220 oldalas egészségügyi dokumentumot sikerült határidőre 7 nap alatt leadni az egyik megrendelőnknek. Nagyobb terjedelem esetén természetesen a szlovák fordítás ára is másképp alakul, kérje árajánlatunkat levélben vagy telefonon.

A győri szlovák fordítással azoknak a vállalkozásoknak igyekszünk elsősorban segíteni, akik szeretnének a határon túl is aktív üzleti életet folytatni, és szükségük van valakire, akivel leküzdhetik a szlovák nyelv akadályait, nehézségeit. Mindennapi üzleti levelezések fordítása szlovák nyelvre, prezentációk, árajánlat kérő levelek, bemutatkozó levelek, e-mail-ek, weblapok fordítása szlovák nyelvre gyorsan és versenyképes árak mellett.

Győr rendkívül közel van Szlovákiához, ezért érdemes kihasználni az Unió kínálta lehetőségeket. Ha Ön valamilyen terméket gyárt vagy forgalmaz, illetve sikeresen menedzsel egy szolgáltatást nyújtó céget, akkor lehet, hogy itt az ideje, hogy több üzletfelet szerezzen a határ másik oldaláról. Ezért vagyunk mi itt, hogy segítsünk.

A szlovák fordítás mellett segítséget tudunk nyújtani Önnek a kapcsolat felvételében is, tájékoztatni tudjuk Önt a szlovák piacon elérhető hirdetési lehetőségekről, a piac jellemzőiről, az egyes vidékek demográfiai meghatározóiról, a legszegényebb és legprosperálóbb régiók sorrendjéről. Szóval velünk sokkal könnyebb dolga lesz meghódítani Szlovákiát, azt már most megígéréhetjük.

Szlovák weblap fordítás + SEO ajándékcsomag ingyen!

Még egy jó hír! A Fordításmánia Fordítóiroda Győr mostantól együttműködik egy budapesti SEO / Keresőmarketing céggel, amely weboldalak optimalizálásához tud tanácsot adni. Ha Ön nálunk rendeli meg a weboldala fordítását szlovák nyelvre, most ajándékba adunk Önnek egy SEO / Weboldal optimalizálás csomagot, melynek segítségével remélhetőleg hamar sokkal több látogatója és ügyfele lehet, mint eddig. Használja ki az alkalmat, vegye fel velünk a kapcsolatot most, a SEO ajándékcsomag Önnek nem kerül semmibe, teljesen ingyen adjuk a weblap fordítása mellé.

Azonnali ajánlat kérés fordításra

Hívjon most: 06 30/21 99 300!

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com